Home About Browse Search
Svenska


Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Level and depth descriptor | No Grouping
Number of items: 86.

First cycle, G2E

Abrahamson, Agnes and Nyman, Matilda, 2012. Hållbarhet på mjölk. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Abrahamsson, Julia, 2018. Probiotics : how does it affect our health?. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Department of Molecular Sciences

Aker, Hanna and Germundsson, Lisa, 2012. Fett - rekommendationer, kostvanor och konsumtion mellan 1935 och 2009. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Alvenäs, Amanda, 2015. Cheeses with blowing defect : problematics and preventable methods. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Andersson, Ellinor, 2012. A small growth study of Aspergillus section Flavi, and potentially aflatoxigenic fungi and aflatoxin occurrence in Brazil nuts from local markets in Manaus, Brazil. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Microbiology

Andersson, Karolin and Henriksson, Katarina, 2012. Improving peri-urban home gardens in Hyderabad, India. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Andersson, Karolina, 2015. Whole grain and cereal fiber intake among children at high risk for obesity. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Andersson, Ulrika, 2011. Utbudet av vegetariska och veganska livsmedelsprodukter på den svenska marknaden : vilka produkter finns och hur är de berikade?. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Apelthun, Gabriella, 2018. Proteinbaserat material för livsmedelsförpackningar : med fokus på mjölkproteiner. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Department of Molecular Sciences

Babakirad, Sara, 2016. Alkylresorcinols in the plasma of children at high risk for obesity. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Becherer, Claudia, 2015. The effects of rye products on postprandial metabolites. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Becker, Fredrik, 2013. Tocopherols in wheat and rye : a review of research within the subject. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Bergman, Mathilda, 2017. Finns det hälsomässiga skillnader mellan A1- och A2- mjölk : vad säger vetenskapen?. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Department of Molecular Sciences

Beslaga, Armina, 2019. Effekten av koffein på sömnen och energiförbrukningen : en praktisk studie utförd på kvinnor i 20–30 års åldern. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Department of Molecular Sciences

Bladin, Stina, 2016. Energiintag och energiförbrukning hos barn med övervikt i åldrarna 7-17 år : med fokus på fettintag. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Blänning, Caroline and Sandelius, Sofie, 2015. Buffalo milk: influence of the first stage of lactation on plasmin system and free fatty acid of buffalo milk. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Bondesson, Ebba, 2015. A nutritional analysis on the by-product coffee husk and its potential utilization in food production : a literature study. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Borsch Reniers, Henrik, 2015. Cloning and in vitro evolution of a beta-galactosidase from a psychrophilic bacterium. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Microbiology

Bothén, Karin, 2012. Laktosintolerans hos barn i förskoleåldern : ett överdiagnosticerat tillstånd som kan ge negativa konsekvenser. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Bylund, John, 2012. Modifierad stärkelse i livsmedel : en översikt över kemiska modifikationer. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Bylund, John, 2011. Modifierad stärkelse i livsmedel : en översikt över kemiska modifikationer. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Christerson, Martina, 2016. Anthocyanins and their effects on blood pressure. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Claesson, Camilla, 2016. Swedish native mountain cattle and their milk proteins : conventional compared to pasture operated farming for indoor and outdoor period. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Collinius, Ida, 2016. Long-chain polyunsaturated fatty acid production by microalgae. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Dissanayake, R.G. Thilini Nuwandhara, 2017. Identification of microbial composition of Swedish hard cheese by MALDI ToF mass spectrometry. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Department of Molecular Sciences

Edlund Tjernberg, Eva, 2014. Development of real-time RT-PCR for the detection of human sapovirus in foods. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Microbiology

Ehsanzamir, Sohail, 2016. How nutritional aspects can affect immune mediated inflammatory diseases. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Elmlund, Emelie and Ros, Mirjam, 2011. Reasons to believe - reasons to buy : factors influencing the consumers' choice when buying probiotic products. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Engsner, Julia, 2018. Alternativ till nitrittillsatser i charkuterivaror. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Department of Molecular Sciences

Escudero Saukko, Ida, 2018. Hur påverkar mindful eating uppfattning och beteende kring mat? : en fallstudie över användandet av en mobil mindful eating-applikation hos två personer med olika kosthållning. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Department of Molecular Sciences

Ewald, Nils, 2016. Analysis of short chain fatty acids in faecal samples : development and validation of a new method. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Fernlöf, Anna, 2018. Produktion och konsumtion av mjölk och ost samt hur kan klimatmålen till 2030 uppnås : en jämförelse mellan Sverige, USA och Indien. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Department of Molecular Sciences

Gottfridsson, Linda, 2011. Tillagning i mikrovågsugn och dess effekt på livsmedel : en jämförelse med konventionell tillagning. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Gottfridsson, Linda, 2011. Tillagning i mikrovågsugn och dess effekt på livsmedel : En jämförelse med konventionell tillagning. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Hedman, Oleana, 2011. Hansenula anomala versus Meyerozyma guilliermondii in inhibition of Enterobacteriaceae and evaluation of maize storages in Cameroon. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Microbiology

Hellman, Minna, 2011. Coops egna märkesvaror : en uppdatering av varukraven. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Hellsten, Alies, 2017. Vete då och nu : släktskap och mineralkoncentration. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Department of Molecular Sciences

Helsing, Louise, 2019. Comparison between conventional (animal origin) milk and milk from plant kingdom. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Department of Molecular Sciences

Henriksson, Ylva, 2017. Antinutritionella faktorer i baljväxter : hälsoeffekter, halter och effekter av beredning. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Department of Molecular Sciences

Holmsten, Therese, 2018. Cereal dietary fibres as prebiotics : metabolite production and health effects of arabinoxylan and β-glucan fermentation. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Department of Molecular Sciences

Hoolmé, Johanna, 2012. Kvalitetssäkring av livsmedelshandeln. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Hålldin, Elin, 2016. Factors influencing interpersonal variability in plasma enterolactone concentration. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Janhager, Johanna, 2018. Mycotoxins – an increasing problem? : the effects of climate changes on Fusarium mould populations and the occurrence of fusaro toxins in Swedish cereals. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Department of Molecular Sciences

Joelsson, Erica, 2019. Vassleproteiner : en värdefull restprodukt från ostframställning. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Department of Molecular Sciences

Jonasson, Lotta, 2018. Kvalitetsbedömning av tunnbröd : faktorer som påverkar och metoder föruppföljning. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Department of Molecular Sciences

Kaija, Annika, 2017. Analys av biomarkörer i urin för intag av fullkornsråg och vete : en diabetespreventionsstudie hos män och kvinnor. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Department of Molecular Sciences

Karlsson, Caroline, 2015. Kaffesump : nya produkter från avfall. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Karlsson, Erica, 2011. Mörningsprocessen i nötkött och en kartläggning av mörningsmetoder i praktiken. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Karlsson, Erica, 2011. Mörningsprocessen i nötkött och en kartläggning av mörningsmetoder praktiken . First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Laallam, Amina, 2021. Fullkornsintag bland barn och unga : analys av data från Livsmedelsverkets matundersökning. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Department of Molecular Sciences

Lindelöf, Magnus, 2012. Metabolic signatures related to diet in human urine and blood specimens : review of an emerging methodology in health studies. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Malmborg, Emelina, 2016. Energiomsättning och energigivande näringsämnen hos överviktiga barn och ungdomar. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Martinsson, Helena, 2014. Matsvinn i butik - hur påverkar livsmedelslagstiftningen?. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Myhré Herelius, Emma, 2016. Plasma and adipose tissue alkylresorcinols in women and men as biomarkers of whole grain wheat and rye intake. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Nilsson, Lovisa, 2018. Biobaserade barriärmaterial : källor, materialegenskaper och användningsområden. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Department of Molecular Sciences

Nordin, Elise, 2015. Alkylresorcinols as a biomarker for whole grain rye and wheat intake in the finnish diabetes prevention trial. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Nyberg, Jonatan, 2016. Microorganisms influence on quality and flavor of cheese. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Nybogård, Louise, 2016. Biopreservation effects with Wickerhamomyces anomalus after 2 months moist airtight storage of sorghum. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Microbiology

Nyström, Angelica, 2013. Identification of flavour in fresh feijoa fruit. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Näsholm, Martina, 2015. Ekologisk och konventionell mjölk : är det någon skillnad?. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Oyama, Tomoyo, 2012. How does chocolate contribute to cardiovascular health?. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Pettersson , Ida, 2012. Nitrittillsatser i charkuterivaror : fördelar, nackdelar och alternativ. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Pulkkinen , Laura, 2012. Effekter på den fysiska aktiviteten, motivationen och koncentrationen vid negativ energibalans. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Rogne, Ingrid and Förster, Sofia, 2013. Skolmatens klimatavtryck : en studie över upphandling och konsumtion av kött och fisk bland tre grundskolor i Uppsala kommun. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Rolander, Louise, 2012. Psykrotrofa och termoresistenta bakterier i mjölk och deras påverkan på kvalitén. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Rosén, Anna, 2013. Aktuella trender inom nötköttsproduktionen. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Runesson, Elisabet, 2018. Milk coagulation : impact on cheese. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Department of Molecular Sciences

Samuelsson, Sara, 2018. Mikrobiotiskt flöde från mjölk till ost, baserat på pastöriserad och opastöriserad mjölk. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Department of Molecular Sciences

Sapieja, Agatha, 2015. Mejeriprocessernas påverkan på mjölkens komponenter. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Sjöberg, Andreas, 2012. Samband mellan kroppens substratutnyttjande, energiomsättning och antropometriska mått hos överviktiga barn och ungdomar . First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Sjöqvist, Emmeli, 2023. Effect of vaccination against gonadotrophin-releasing factor of male pigs on meat and fat quality. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Department of Molecular Sciences

Skager, Jonathan, 2015. Kvalitetskontroll av certifierade företag inom livsmedels-branschen - en jämförelse. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Skoglund, Jonna, 2016. Quantification of short chain fatty acids in serum and plasma. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Skogsberg, Lisa, 2014. Att servera en näringsriktig måltid i skolan - med focus på mjölkprodukter. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Smitterberg, Maria, 2011. Rapsolja- användning, kemisk sammansättning och odlingsfaktorer. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Steneryd, Ellen, 2016. Comparison of cholesterol-lowering effect of β-glucan in cereals and bread. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Ström, Cecilia, 2015. Sänkning av vattenaktiviteten i bröd. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Sundberg, Maria, 2011. Iron bioavailability and pro- and prebiotics. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Thuresson, Christine and Langborger, Rebecka, 2013. Hälsopåverkan av syra- och basbildande livsmedel. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Valentin, Louise, 2011. Smak och konsistens hos ost : en litteraturstudie kring årstiderna och fodrets inverkan. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Wanigasuriya, W.A. Guwanth Indramal, 2017. Visualization of fluorescent Lactobacillus reuteri in milk using epifluorescence microscopy : a model study to investigate the distribution and affinity of L. reuteri in bovine milk fat fraction. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Department of Molecular Sciences

Wernersson, Anna, 2015. Kostvanor hos överviktiga och feta ungdomar i Uppsala. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Woll, Felicia, 2014. Flavan-3-oler och endotel -dysfunktion. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

von Hackewitz, Lina, 2018. The house cricket Acheta domesticus, a potential source of protein for human consumption. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Department of Molecular Sciences

Öhman, Mirjam, 2014. Makroalger och deras användning som livsmedel och livsmedelstillsatser. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Östlund, Johanna, 2012. Mjölkens sammansättning : konventionell kontra ekologisk produktion. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

This list was generated on Thu Nov 21 03:05:31 2024 CET.