Number of items: 86.
First cycle, G2E
Abrahamson, Agnes and Nyman, Matilda,
2012.
Hållbarhet på mjölk.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Abrahamsson, Julia,
2018.
Probiotics : how does it affect our health?.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Department of Molecular Sciences
Aker, Hanna and Germundsson, Lisa,
2012.
Fett - rekommendationer, kostvanor och konsumtion mellan 1935 och 2009.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Alvenäs, Amanda,
2015.
Cheeses with blowing defect : problematics and preventable methods.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Andersson, Ellinor,
2012.
A small growth study of Aspergillus section Flavi, and potentially aflatoxigenic fungi and aflatoxin occurrence in Brazil nuts from local markets in Manaus, Brazil.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Microbiology
Andersson, Karolin and Henriksson, Katarina,
2012.
Improving peri-urban home gardens in Hyderabad, India.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Andersson, Karolina,
2015.
Whole grain and cereal fiber intake among children at high risk for obesity.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Andersson, Ulrika,
2011.
Utbudet av vegetariska och veganska livsmedelsprodukter på den svenska marknaden : vilka produkter finns och hur är de berikade?.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Apelthun, Gabriella,
2018.
Proteinbaserat material för livsmedelsförpackningar : med fokus på mjölkproteiner.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Department of Molecular Sciences
Babakirad, Sara,
2016.
Alkylresorcinols in the plasma of children at high risk for obesity.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Becherer, Claudia,
2015.
The effects of rye products on postprandial metabolites.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Becker, Fredrik,
2013.
Tocopherols in wheat and rye : a review of research within the subject.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Bergman, Mathilda,
2017.
Finns det hälsomässiga skillnader mellan A1- och A2- mjölk : vad säger vetenskapen?.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Department of Molecular Sciences
Beslaga, Armina,
2019.
Effekten av koffein på sömnen och energiförbrukningen : en praktisk studie utförd på kvinnor i 20–30 års åldern.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Department of Molecular Sciences
Bladin, Stina,
2016.
Energiintag och energiförbrukning hos barn med övervikt i åldrarna 7-17 år : med fokus på fettintag.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Blänning, Caroline and Sandelius, Sofie,
2015.
Buffalo milk: influence of the first stage of lactation on plasmin system and free fatty acid of buffalo milk.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Bondesson, Ebba,
2015.
A nutritional analysis on the by-product coffee husk and its potential utilization in food production : a literature study.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Borsch Reniers, Henrik,
2015.
Cloning and in vitro evolution of a beta-galactosidase from a psychrophilic bacterium.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Microbiology
Bothén, Karin,
2012.
Laktosintolerans hos barn i förskoleåldern : ett överdiagnosticerat tillstånd som kan ge negativa
konsekvenser.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Bylund, John,
2012.
Modifierad stärkelse i livsmedel : en översikt över kemiska modifikationer.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Bylund, John,
2011.
Modifierad stärkelse i livsmedel : en översikt över kemiska modifikationer.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Christerson, Martina,
2016.
Anthocyanins and their effects on blood pressure.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Claesson, Camilla,
2016.
Swedish native mountain cattle and their milk proteins : conventional compared to pasture operated farming for indoor and outdoor period.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Collinius, Ida,
2016.
Long-chain polyunsaturated fatty acid production by microalgae.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Dissanayake, R.G. Thilini Nuwandhara,
2017.
Identification of microbial composition of Swedish hard cheese by MALDI ToF mass spectrometry.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Department of Molecular Sciences
Edlund Tjernberg, Eva,
2014.
Development of real-time RT-PCR for the detection of human sapovirus in foods.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Microbiology
Ehsanzamir, Sohail,
2016.
How nutritional aspects can affect immune mediated inflammatory diseases.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Elmlund, Emelie and Ros, Mirjam,
2011.
Reasons to believe - reasons to buy : factors influencing the consumers' choice when buying probiotic products.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Engsner, Julia,
2018.
Alternativ till nitrittillsatser i charkuterivaror.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Department of Molecular Sciences
Escudero Saukko, Ida,
2018.
Hur påverkar mindful eating uppfattning och beteende kring mat? : en fallstudie över användandet av en mobil mindful eating-applikation hos två personer med olika kosthållning.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Department of Molecular Sciences
Ewald, Nils,
2016.
Analysis of short chain fatty acids in faecal samples : development and validation of a new method.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Fernlöf, Anna,
2018.
Produktion och konsumtion av mjölk och ost samt hur kan klimatmålen till 2030 uppnås : en jämförelse mellan Sverige, USA och Indien.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Department of Molecular Sciences
Gottfridsson, Linda,
2011.
Tillagning i mikrovågsugn och dess effekt på livsmedel : en jämförelse med konventionell tillagning.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Gottfridsson, Linda,
2011.
Tillagning i mikrovågsugn och dess effekt på livsmedel : En jämförelse med konventionell tillagning.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Hedman, Oleana,
2011.
Hansenula anomala versus Meyerozyma guilliermondii in inhibition of Enterobacteriaceae and evaluation of maize storages in Cameroon.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Microbiology
Hellman, Minna,
2011.
Coops egna märkesvaror : en uppdatering av varukraven.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Hellsten, Alies,
2017.
Vete då och nu : släktskap och mineralkoncentration.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Department of Molecular Sciences
Helsing, Louise,
2019.
Comparison between conventional (animal origin) milk and milk from plant kingdom.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Department of Molecular Sciences
Henriksson, Ylva,
2017.
Antinutritionella faktorer i baljväxter : hälsoeffekter, halter och effekter av beredning.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Department of Molecular Sciences
Holmsten, Therese,
2018.
Cereal dietary fibres as prebiotics : metabolite production and health effects
of arabinoxylan and β-glucan fermentation.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Department of Molecular Sciences
Hoolmé, Johanna,
2012.
Kvalitetssäkring av livsmedelshandeln.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Hålldin, Elin,
2016.
Factors influencing interpersonal variability in plasma enterolactone concentration.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Janhager, Johanna,
2018.
Mycotoxins – an increasing problem? : the effects of climate changes on Fusarium mould populations and the occurrence of fusaro toxins in Swedish cereals.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Department of Molecular Sciences
Joelsson, Erica,
2019.
Vassleproteiner : en värdefull restprodukt från ostframställning.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Department of Molecular Sciences
Jonasson, Lotta,
2018.
Kvalitetsbedömning av tunnbröd : faktorer som påverkar och metoder föruppföljning.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Department of Molecular Sciences
Kaija, Annika,
2017.
Analys av biomarkörer i urin för intag av fullkornsråg och vete : en diabetespreventionsstudie hos män och kvinnor.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Department of Molecular Sciences
Karlsson, Caroline,
2015.
Kaffesump : nya produkter från avfall.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Karlsson, Erica,
2011.
Mörningsprocessen i nötkött och en kartläggning av mörningsmetoder i praktiken.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Karlsson, Erica,
2011.
Mörningsprocessen i nötkött och en kartläggning av mörningsmetoder praktiken
.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Laallam, Amina,
2021.
Fullkornsintag bland barn och unga : analys av data från Livsmedelsverkets matundersökning.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Department of Molecular Sciences
Lindelöf, Magnus,
2012.
Metabolic signatures related to diet in human urine and blood specimens : review of an emerging methodology in health studies.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Malmborg, Emelina,
2016.
Energiomsättning och energigivande näringsämnen hos överviktiga barn och ungdomar.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Martinsson, Helena,
2014.
Matsvinn i butik - hur påverkar livsmedelslagstiftningen?.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Myhré Herelius, Emma,
2016.
Plasma and adipose tissue alkylresorcinols in women and men as biomarkers of whole grain wheat and rye intake.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Nilsson, Lovisa,
2018.
Biobaserade barriärmaterial : källor, materialegenskaper och användningsområden.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Department of Molecular Sciences
Nordin, Elise,
2015.
Alkylresorcinols as a biomarker for whole grain rye and wheat intake in the finnish diabetes prevention trial.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Nyberg, Jonatan,
2016.
Microorganisms influence on quality and flavor of cheese.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Nybogård, Louise,
2016.
Biopreservation effects with Wickerhamomyces anomalus after 2 months moist airtight storage of sorghum.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Microbiology
Nyström, Angelica,
2013.
Identification of flavour in fresh feijoa fruit.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Näsholm, Martina,
2015.
Ekologisk och konventionell mjölk : är det någon skillnad?.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Oyama, Tomoyo,
2012.
How does chocolate contribute to cardiovascular health?.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Pettersson , Ida,
2012.
Nitrittillsatser i charkuterivaror : fördelar, nackdelar och alternativ.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Pulkkinen , Laura,
2012.
Effekter på den fysiska aktiviteten, motivationen och koncentrationen vid negativ energibalans.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Rogne, Ingrid and Förster, Sofia,
2013.
Skolmatens klimatavtryck : en studie över upphandling och konsumtion av kött och fisk bland tre grundskolor i Uppsala kommun.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Rolander, Louise,
2012.
Psykrotrofa och termoresistenta bakterier i mjölk och deras påverkan på kvalitén.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Rosén, Anna,
2013.
Aktuella trender inom nötköttsproduktionen.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Runesson, Elisabet,
2018.
Milk coagulation : impact on cheese.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Department of Molecular Sciences
Samuelsson, Sara,
2018.
Mikrobiotiskt flöde från mjölk till ost, baserat
på pastöriserad och opastöriserad mjölk.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Department of Molecular Sciences
Sapieja, Agatha,
2015.
Mejeriprocessernas påverkan på mjölkens komponenter.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Sjöberg, Andreas,
2012.
Samband mellan kroppens substratutnyttjande, energiomsättning och antropometriska mått hos överviktiga barn och ungdomar .
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Sjöqvist, Emmeli,
2023.
Effect of vaccination against gonadotrophin-releasing factor of male pigs on meat and fat quality.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Department of Molecular Sciences
Skager, Jonathan,
2015.
Kvalitetskontroll av certifierade företag inom livsmedels-branschen - en jämförelse.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Skoglund, Jonna,
2016.
Quantification of short chain fatty acids in serum and plasma.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Skogsberg, Lisa,
2014.
Att servera en näringsriktig måltid i skolan - med focus på mjölkprodukter.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Smitterberg, Maria,
2011.
Rapsolja- användning, kemisk sammansättning och odlingsfaktorer.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Steneryd, Ellen,
2016.
Comparison of cholesterol-lowering effect of β-glucan in cereals and bread.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Ström, Cecilia,
2015.
Sänkning av vattenaktiviteten i bröd.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Sundberg, Maria,
2011.
Iron bioavailability and pro- and prebiotics.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Thuresson, Christine and Langborger, Rebecka,
2013.
Hälsopåverkan av syra- och basbildande livsmedel.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Valentin, Louise,
2011.
Smak och konsistens hos ost : en litteraturstudie kring årstiderna och fodrets inverkan.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Wanigasuriya, W.A. Guwanth Indramal,
2017.
Visualization of fluorescent Lactobacillus reuteri in milk using epifluorescence microscopy : a model study to investigate the distribution and affinity of L. reuteri in bovine milk fat fraction.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Department of Molecular Sciences
Wernersson, Anna,
2015.
Kostvanor hos överviktiga och feta ungdomar i Uppsala.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Woll, Felicia,
2014.
Flavan-3-oler och endotel -dysfunktion.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
von Hackewitz, Lina,
2018.
The house cricket Acheta domesticus, a potential source of protein for human consumption.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Department of Molecular Sciences
Öhman, Mirjam,
2014.
Makroalger och deras användning som livsmedel och livsmedelstillsatser.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Östlund, Johanna,
2012.
Mjölkens sammansättning : konventionell kontra ekologisk produktion.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
This list was generated on Thu Nov 21 03:05:31 2024 CET.