Number of items: 9.
A
Allansson, Victor,
2022.
Information och utveckling livsmedelsservice : en pendlingskommuns utveckling för sina livsmedelsföretag.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Department of Molecular Sciences
F
Fahlgren, Viktoria,
2022.
Keramiska föremål i kontakt med livsmedel : en sammanställning av lagstiftning som rör keramiska föremål i kontakt med livsmedel samt faktorer som påverkar migration av metaller.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Department of Molecular Sciences
H
Hansson, Carl,
2022.
Hot och stress – en livsmedelsinspektörs vardag?.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Department of Molecular Sciences
L
Liefke, Madeleine,
2022.
Ökar risken att drabbas av matförgiftning vid konsumtion av animaliska livsmedel?.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Department of Molecular Sciences
M
Marciniak, Marta,
2022.
Mikrobiologisk kvalitet på is från ismaskiner och vatten från automater : en kontroll av verksamheters hygienrutiner.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Department of Molecular Sciences
N
Nabb, Evelina and Salim, Taban,
2022.
Redlighet inom livsmedelshantering : en kvalitativ studie av möjliga orsaker till brister avseende redlighet.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(LTJ, LTV) > Department of People and Society
P
Potrus, Wameidh Munther Potrus,
2022.
Matförgiftningar och dess orsaker i Sverige under perioden
2012–2021.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Department of Molecular Sciences
S
Saloniemi, Elin,
2022.
Möjligheter och utmaningar med en hållbar primärproduktion av mjölk och nötkött i Sverige.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Department of Molecular Sciences
Ström, Nikolina,
2022.
Insekter till middag! : är Sverige redo för en ny matkultur?.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Department of Molecular Sciences
This list was generated on Mon Aug 15 01:05:42 2022 CEST.