Home About Browse Search
Svenska


Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Level and depth descriptor
Jump to: A | B | C | D | E | G | H | J | K | M | S | T | W
Number of items at this level: 32.

A

Agell, Blenda, 2022. The role of animals in sustainable land use : can a plant-based diet benefit both animals and land use?. Second cycle, A2E. Alnarp: (LTJ, LTV) > Dept. of Biosystems and Technology (from 130101)

Andersson, Ulrika, 2011. Utbudet av vegetariska och veganska livsmedelsprodukter på den svenska marknaden : vilka produkter finns och hur är de berikade?. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

B

Backlund, Amanda, 2013. Mutagena ämnen i kött och fisk efter tillagning. First cycle, G2E. Uppsala: (VH) > Dept. of Biomedical Sciences and Veterinary Public Health (until 231231)

Berntsson, Kristin, 2007. Säkra rätter i restaurangköket : en handledning för ökad kunskap om mikrobiologiska risker i råvaror, i rätter och med tillagningstekniker. UNSPECIFIED, Uppsala. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science
(VH) > Dept. of Biomedical Sciences and Veterinary Public Health (until 231231)

Bäcklund, Kerstin, 2010. Etiologi för sporadisk hepatit E i industriländer. First cycle, G2E. Uppsala: (VH) > Dept. of Biomedical Sciences and Veterinary Public Health (until 231231)

C

Christiansen, Katarina, 2009. Förädling som strategi mot undernäring. First cycle, G1E. Alnarp: (LTJ, LTV) > Horticulture (until 121231)

D

Dichenkova, Irina, 2010. Säker mat och måltider för äldre i Stockholms stads äldreomsorg. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

E

Ekblad, Malin, 2022. Heritage cereals : tasty and sustainable? : acceptance and important qualities of heritage cereals. Second cycle, A2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Urban and Rural Development
(LTJ, LTV) > Dept. of Urban and Rural Development

Elgåsen, Ida, 2013. Hållbar konsumtion av nötkött och mjölk. First cycle, G2E. Uppsala: (VH) > Dept. of Animal Breeding and Genetics (until 231231)

Eriksson, Angelica, 2012. Tillskott av linfrö till foderstater för mjölkkor : påverkan på näringstillförseln och mjölkens fettsyra-sammansättning hos 5 sydsvenska mjölkkobesättningar. Second cycle, A2E. Uppsala: (VH) > Dept. of Animal Nutrition and Management (until 231231)

Erlandsson, Anna, 2010. Tritordeum : evaluation of a new food cereal. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Ernstsson, Stina, 2018. I skuggan av skandalen : en studie om hästen i livsmedelskedjan i Sverige. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Urban and Rural Development
(LTJ, LTV) > Dept. of Urban and Rural Development

Escudero Saukko, Ida, 2018. Hur påverkar mindful eating uppfattning och beteende kring mat? : en fallstudie över användandet av en mobil mindful eating-applikation hos två personer med olika kosthållning. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Department of Molecular Sciences

G

Grassl, Amelie Claire, 2022. Environmentally friendly diets : perceptions and behaviours of sustainability students. Second cycle, A2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Urban and Rural Development
(LTJ, LTV) > Dept. of Urban and Rural Development

H

Hansson, Emma, 2016. Matsvinn på förskolor : en fallstudie av kvantiteter och orsaker i Knivsta kommun. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Energy and Technology

Henrikson, Jacob, 2016. Transmission and Expansion of the Zika Virus. First cycle, G2E. Uppsala: (VH) > Dept. of Biomedical Sciences and Veterinary Public Health (until 231231)

J

Jansson, Erika, 2011. Transport of chemicals in normal and S. aureus-infected murine mammary epithelial HC11 cells. Second cycle, A2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

K

Karlsson, Malin, 2009. Does fructose promote obesity?. First cycle, G2E. Uppsala: (VH) > Dept. of Anatomy, Physiology and Biochemistry (until 231231)

Karlsson Rosendahl, Stina, 2017. Beslut om ursprung i svenska livsmedelsbutiker och på restauranger : konsumenters beslut om svenskt kött. First cycle, G1E. Alnarp: (LTJ, LTV) > Dept. of Biosystems and Technology (from 130101)

Keskitalo, Ida, 2008. Potatis : marknad och konsumtion i dagens Malmö. UNSPECIFIED, Alnarp. Alnarp: (LTJ, LTV) > Dept. of Landscape Architecture, Planning and Management (from 130101)

Kewong, Isaac Ntani, 2010. Land, property rights, women and food security : a case from Cameroon. Second cycle, A2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Urban and Rural Development
(LTJ, LTV) > Dept. of Urban and Rural Development

M

Maassen, Jacinda, 2017. Food consumption in Rosendal : the environmental support to diets in a “green” urban district. Second cycle, A2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Urban and Rural Development
(LTJ, LTV) > Dept. of Urban and Rural Development

S

Sjöberg, Karolina, 2015. Effekten av sulforafan på genuttrycket av breast cancer resistance protein i MCF-7 celler. Second cycle, A2E. Uppsala: (VH) > Dept. of Biomedical Sciences and Veterinary Public Health (until 231231)

Sjölund, Amanda, 2021. Den svenska skolmåltiden ur ett hållbarhetsperspektiv : klimatpåverkan, trender och utveckling. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Energy and Technology

Steneryd, Ellen, 2016. Comparison of cholesterol-lowering effect of β-glucan in cereals and bread. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Stolt, Linnea, 2020. Public school catering's role in the transition towards a sustainable food system : opportunities of serving more legumes and less meat. Second cycle, A2E. Alnarp: (LTJ, LTV) > Dept. of People and Society

Ström, Nikolina, 2022. Insekter till middag! : är Sverige redo för en ny matkultur?. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Department of Molecular Sciences

Sundberg, Maria, 2011. Iron bioavailability and pro- and prebiotics. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Svensson, Linn and Söderberg, Johanna, 2010. Karotenoider i tomater. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Söderberg Breivik, Karoline, 2013. Växter som en källa till järn i maten . First cycle, G2E. Alnarp: (LTJ, LTV) > Dept. of Biosystems and Technology (from 130101)

T

Thompson, Helen Olga, 2020. Nourishing a growing population : overcoming the challenge of B12 deficiency in an increasingly vegetarian world. Second cycle, A2E. Alnarp: (LTJ, LTV) > Dept. of Biosystems and Technology (from 130101)

W

Westling, Andreas, 2008. Mellanmålsvanor i Sverige : en enkätundersökning om preferenser och vanor kopplade till konsumtion av mellanmål. UNSPECIFIED, Uppsala. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Economics

This list was generated on Thu Nov 21 03:02:07 2024 CET.