Number of items: 28.
Arvidsson, Andreas,
2010.
Utbrott av livsmedelsburen smitta på äldreboenden i Sverige.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Microbiology
Bjärmark, Louise,
2011.
Hantering av kost fri från allergener inom förskola, skola och äldreomsorg.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Cánovas Serrano, Rosalía,
2010.
Statusbedömning av dricksvattennätet i Hästskoområdet i Järfälla.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Dichenkova, Irina,
2010.
Säker mat och måltider för äldre i Stockholms stads äldreomsorg.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Ekmyr, Anita,
2010.
"Det är bara för oss att gilla läget" : livsmedelskagstiftning och livsmedelskontroll ur verksamhetsutövarens perspektiv : en kvalitativ studie genomförd i kommunala skolkök.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Eriksson, Mattias,
2009.
Kommunal tillsyn av gårdsmejerier.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Gimdalen, Ann-Sofie,
2012.
Livsmedelsproducenternas uppfattning om livsmedelstillsynen i Håbo kommun.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Microbiology
Gottfridsson, Amelie,
2012.
Den mikrobiologiska statusen på köttfärs på pizzor i Uppsala kommun.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Microbiology
Hogmark, Åsa,
2009.
Vad gör en livsmedelsinspektör egentligen?
: en studie om livsmedelsinspektörens yrkesroll sedd ur olika perspektiv.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Jansson, Marie,
2009.
Matsvinn på förskolor i Uppsala kommun.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Keskisarja, Sandra,
2010.
Vilseledande märkning? : en studie av närings- och hälsopåståenden på livsmedelsförpackningar.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Kurtovic, Alma,
2011.
Undersökning av potentiella risker i samband med nedkylning av mat i storkök i Södertälje kommun.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Larsson, Emma,
2019.
Naturbeteskött : ur aspekterna miljö, klimat och näringskvalitet.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Department of Molecular Sciences
Larsson, Tomas,
2012.
Rawfood, lågtempererade eller semitillagade livsmedel : orsak till problem med livsmedelssäkerhet på restauranger.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Microbiology
Larsson Hultgren, Daniel,
2010.
Egenkontroll hos livsmedelsbutiker i Helsingborgs kommun.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Mellberg, Lena,
2012.
ABP - Animaliska biprodukter i butiker.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Microbiology
Olsson, Thomas,
2010.
Den mikrobiologiska kvaliteten på is och dryck på livsmedelsföretag i Borlänge kommun.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
(NL, NJ) > Dept. of Microbiology
Omberg, Helena,
2011.
Temperaturer i kött- och charkkylar.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Orregård, Mattias,
2013.
Quality analysis of raw milk along the value chain of the informal milk market in Kiambu County, Kenya.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Microbiology
Persdotter, Lisa,
2009.
Små mängder primärprodukter : vad innebär det?.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Rimsén, Fredrik,
2011.
Personlig hygien på stycknings- och charkanläggningar : hur personalen på tre anläggningar följer och ser på rutiner för personlig hygien
.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Rosengren, Emma,
2010.
Hur fungerar spårbarheten av livsmedel ute i verksamheten? : en studie om kontrollsystem för spårbarhet.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Seim, Anna,
2010.
Kontroll av rengöring med ATP-luminometer hos livsmedelsverksamheter med pizzaberedning
i Sundbybergs kommun.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Steiner, Linda,
2010.
Kartläggning av mykologiska risker med torkade fikon.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Torstensson, Helena,
2009.
Ekologiska livsmedel med fokus på märkning.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Vo, Thinh,
2013.
Hur kan miljö- och hälsoskyddskontoren i Stockholms län uppnå en bättre samsyn i livsmedelstillsynen?.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Microbiology
Waniewska, Zuzanna,
2011.
Säkra kosttillskott? : en granskning av vilka rutiner Gävle kommuns apotek och hälsokostbutiker har för att kontrollera sitt kosttillskottsortiment, med fokus på märkning och redlighet.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Wennlid, Anette,
2011.
Utvärdering av ett mikrobiologiskt kriterium : kontrollmyndighet, fiskanläggningar och Listeria monocytogenes.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
This list was generated on Sat Nov 23 03:12:44 2024 CET.