Home About Browse Search
Svenska


Bjärmark, Louise, 2011. Hantering av kost fri från allergener inom förskola, skola och äldreomsorg. Second cycle, A1E. Uppsala: SLU, Dept. of Food Science

[img]
Preview
PDF
446kB

Main title:Hantering av kost fri från allergener inom förskola, skola och äldreomsorg
Authors:Bjärmark, Louise
Supervisor:Zamaratskaia, Galia and Jonsson, Marie
Examiner:Roos, Stefan
Series:Publikation - Sveriges lantbruksuniversitet, Institutionen för livsmedelsvetenskap
Volume/Sequential designation:320
Year of Publication:2011
Level and depth descriptor:Second cycle, A1E
Student's programme affiliation:NG004 Food Control - Magister (1 year master) Programme 60 HEC
Department:(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Keywords:allergi, överkänslighet, allergener, födoämnesallergi, födoämnesöverkänslighet, skola, förskola, äldreomsorg
URN:NBN:urn:nbn:se:slu:epsilon-s-584
Permanent URL:
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:slu:epsilon-s-584
Subjects:Diet and diet-related diseases
Human medicine, health, and safety
Language:Swedish
Deposited On:06 Sep 2011 08:13
Metadata Last Modified:20 Apr 2012 14:22

Repository Staff Only: item control page