Number of items: 27.
A
    Arvidsson, Andreas,
  
2010.
Utbrott av livsmedelsburen smitta på äldreboenden i Sverige.
    Second cycle, A1E.
  
 Uppsala:
 
       (NL, NJ) > Dept. of Microbiology
  
B
    Bjärmark, Louise,
  
2011.
Hantering av kost fri från allergener inom förskola, skola och äldreomsorg.
    Second cycle, A1E.
  
 Uppsala:
 
       (NL, NJ) > Dept. of Food Science
  
C
    Cánovas Serrano, Rosalía,
  
2010.
Statusbedömning av dricksvattennätet i Hästskoområdet i Järfälla.
    Second cycle, A1E.
  
 Uppsala:
 
       (NL, NJ) > Dept. of Food Science
  
D
    Dichenkova, Irina,
  
2010.
Säker mat och måltider för äldre i Stockholms stads äldreomsorg.
    Second cycle, A1E.
  
 Uppsala:
 
       (NL, NJ) > Dept. of Food Science
  
E
    Ekmyr, Anita,
  
2010.
"Det är bara för oss att gilla läget" : livsmedelskagstiftning och livsmedelskontroll ur verksamhetsutövarens perspektiv : en kvalitativ studie genomförd i kommunala skolkök.
    Second cycle, A1E.
  
 Uppsala:
 
       (NL, NJ) > Dept. of Food Science
  
    Eriksson, Mattias,
  
2009.
Kommunal tillsyn av gårdsmejerier.
    Second cycle, A1E.
  
 Uppsala:
 
       (NL, NJ) > Dept. of Food Science
  
G
    Gimdalen, Ann-Sofie,
  
2012.
Livsmedelsproducenternas uppfattning om livsmedelstillsynen i Håbo kommun.
    Second cycle, A1E.
  
 Uppsala:
 
       (NL, NJ) > Dept. of Microbiology
  
    Gottfridsson, Amelie,
  
2012.
Den mikrobiologiska statusen på köttfärs på pizzor i Uppsala kommun.
    Second cycle, A1E.
  
 Uppsala:
 
       (NL, NJ) > Dept. of Microbiology
  
H
    Hogmark, Åsa,
  
2009.
Vad gör en livsmedelsinspektör egentligen?
 : en studie om livsmedelsinspektörens yrkesroll sedd ur olika perspektiv.
    Second cycle, A1E.
  
 Uppsala:
 
       (NL, NJ) > Dept. of Food Science
  
J
    Jansson, Marie,
  
2009.
Matsvinn på förskolor i Uppsala kommun.
    Second cycle, A1E.
  
 Uppsala:
 
       (NL, NJ) > Dept. of Food Science
  
    Johansson, Thorbjörn,
  
2024.
Dricksvattenkontroll i Enköpings kommun : undersökning av dricksvattnets kvalité för parametrarna arsenik och uran i Enköpings kommun.
    Second cycle, A2E.
  
 Uppsala:
 
       (NL, NJ) > Dept. of Energy and Technology
  
K
    Keskisarja, Sandra,
  
2010.
Vilseledande märkning? : en studie av närings- och hälsopåståenden på livsmedelsförpackningar.
    Second cycle, A1E.
  
 Uppsala:
 
       (NL, NJ) > Dept. of Food Science
  
    Kurtovic, Alma,
  
2011.
Undersökning av potentiella risker i samband med nedkylning av mat i storkök i Södertälje kommun.
    Second cycle, A1E.
  
 Uppsala:
 
       (NL, NJ) > Dept. of Food Science
  
L
    Larsson, Tomas,
  
2012.
Rawfood, lågtempererade eller semitillagade livsmedel : orsak till problem med livsmedelssäkerhet på restauranger.
    Second cycle, A1E.
  
 Uppsala:
 
       (NL, NJ) > Dept. of Microbiology
  
    Larsson Hultgren, Daniel,
  
2010.
Egenkontroll hos livsmedelsbutiker i Helsingborgs kommun.
    Second cycle, A1E.
  
 Uppsala:
 
       (NL, NJ) > Dept. of Food Science
  
M
    Mellberg, Lena,
  
2012.
ABP - Animaliska biprodukter i butiker.
    Second cycle, A1E.
  
 Uppsala:
 
       (NL, NJ) > Dept. of Microbiology
  
O
    Olsson, Thomas,
  
2010.
Den mikrobiologiska kvaliteten på is och dryck på livsmedelsföretag i Borlänge kommun.
    Second cycle, A1E.
  
 Uppsala:
 
       (NL, NJ) > Dept. of Food Science
(NL, NJ) > Dept. of Microbiology
  
    Omberg, Helena,
  
2011.
Temperaturer i kött- och charkkylar.
    Second cycle, A1E.
  
 Uppsala:
 
       (NL, NJ) > Dept. of Food Science
  
    Orregård, Mattias,
  
2013.
Quality analysis of raw milk along the value chain of the informal milk market in Kiambu County, Kenya.
    Second cycle, A1E.
  
 Uppsala:
 
       (NL, NJ) > Dept. of Microbiology
  
R
    Rimsén, Fredrik,
  
2011.
Personlig hygien på stycknings- och charkanläggningar : hur personalen på tre anläggningar följer och ser på rutiner för personlig hygien
.
    Second cycle, A1E.
  
 Uppsala:
 
       (NL, NJ) > Dept. of Food Science
  
    Rosengren, Emma,
  
2010.
Hur fungerar spårbarheten av livsmedel ute i verksamheten?  : en studie om kontrollsystem för spårbarhet.
    Second cycle, A1E.
  
 Uppsala:
 
       (NL, NJ) > Dept. of Food Science
  
S
    Seim, Anna,
  
2010.
Kontroll av rengöring med ATP-luminometer hos livsmedelsverksamheter med pizzaberedning
i Sundbybergs kommun.
    Second cycle, A1E.
  
 Uppsala:
 
       (NL, NJ) > Dept. of Food Science
  
    Steiner, Linda,
  
2010.
Kartläggning av mykologiska risker med torkade fikon.
    Second cycle, A1E.
  
 Uppsala:
 
       (NL, NJ) > Dept. of Food Science
  
T
    Torstensson, Helena,
  
2009.
Ekologiska livsmedel med fokus på märkning.
    Second cycle, A1E.
  
 Uppsala:
 
       (NL, NJ) > Dept. of Food Science
  
V
    Vo, Thinh,
  
2013.
Hur kan miljö- och hälsoskyddskontoren i Stockholms län uppnå en bättre samsyn i livsmedelstillsynen?.
    Second cycle, A1E.
  
 Uppsala:
 
       (NL, NJ) > Dept. of Microbiology
  
W
    Waniewska, Zuzanna,
  
2011.
Säkra kosttillskott? : en granskning av vilka rutiner Gävle kommuns apotek och hälsokostbutiker har för att kontrollera sitt kosttillskottsortiment, med fokus på märkning och redlighet.
    Second cycle, A1E.
  
 Uppsala:
 
       (NL, NJ) > Dept. of Food Science
  
    Wennlid, Anette,
  
2011.
Utvärdering av ett mikrobiologiskt kriterium : kontrollmyndighet, fiskanläggningar och Listeria monocytogenes.
    Second cycle, A1E.
  
 Uppsala:
 
       (NL, NJ) > Dept. of Food Science
  
This list was generated on Fri Oct 31 03:07:42 2025 CET.