Home About Browse Search
Svenska


Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Level and depth descriptor
Jump to: B | C | F | H | K | L | M | V | W
Number of items at this level: 12.

B

Bladin, Stina, 2018. How is sugar replaced by other ingredients in products labelled with "no added sugar" and how does this affect the energy, fat, carbohydrate, sugar and protein content?. Second cycle, A2E. Uppsala: (NL, NJ) > Department of Molecular Sciences

Bylund, John, 2011. Modifierad stärkelse i livsmedel : en översikt över kemiska modifikationer. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

C

Christiansen, Katarina, 2009. Förädling som strategi mot undernäring. First cycle, G1E. Alnarp: (LTJ, LTV) > Horticulture (until 121231)

F

Forstenius, Jonathan, 2011. Korsförlamning : etiologier, diagnostik och terapi. . Second cycle, A1N, A1F or AXX ( AXX). Uppsala: (VH) > Dept. of Anatomy, Physiology and Biochemistry (until 231231)

H

Hallin, Anna-Maria, 2010. "Hummus original" från Maxo´s Food AB : med eller utan konserveringsmedel?. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Microbiology

Henriksson, Ylva, 2020. Wheat bran arabinoxylans in breadmaking : their effect on staling and other quality aspects. Second cycle, A2E. Uppsala: (NL, NJ) > Department of Molecular Sciences

K

Kantis, Linnea, 2020. Mat från naturen eller laboratorium : färgämnen från naturligt odlade trädgårdsprodukter och deras syntetiskt framställda motsvarigheter. First cycle, G2E. Alnarp: (LTJ, LTV) > Dept. of Plant Breeding (from 130101)

L

Littmarck, Kristina, 2010. Livsmedelstillsatser i Fazer Food Services inköpsprodukter : kartläggning och analys. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Lundgren, Maria, 2011. Composition of fractions from air-classified wheat flour. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

M

Mogren, Nina, 2011. Fermented sausage : product development at Lindell's Gårdsslakteri. Second cycle, A2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

V

Vikström, Linda, 2016. Effectiveness of a fish-guiding device for downstream migrating smolts of Atlantic salmon (Salmo salar L.) in the River Piteälven,northern Sweden. Second cycle, A2E. Umeå: (S) > Dept. of Wildlife, Fish and Environmental Studies

W

Waniewska, Zuzanna, 2011. Säkra kosttillskott? : en granskning av vilka rutiner Gävle kommuns apotek och hälsokostbutiker har för att kontrollera sitt kosttillskottsortiment, med fokus på märkning och redlighet. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

This list was generated on Thu Nov 21 03:03:06 2024 CET.