Home About Browse Search
Svenska


Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Depositing date | Volume/Sequential designation | Creators | No Grouping
Jump to: 263 | 264 | 290 | 291 | 293 | 294 | 296 | 299 | 300 | 301 | 306 | 311 | 313 | 314 | 315 | 316 | 320 | 321 | 324 | 329 | 330
Number of items: 21.

263

Torstensson, Helena, 2009. Ekologiska livsmedel med fokus på märkning. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

264

Eriksson, Mattias, 2009. Kommunal tillsyn av gårdsmejerier. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

290

Johansson, Sofia, 2010. The bioavailability of soluble oxalates in stir-fried silver beet leaves. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

291

Erlandsson, Anna, 2010. Tritordeum : evaluation of a new food cereal. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

293

Åkesson, Hedvig, 2010. When does the protein profile in milk normalize after antibiotic treatment against clinical mastitis? . Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

294

Emmertz, Andrea, 2010. Mineral composition of New Zealand monofloral honeys . First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

296

Larsson Hultgren, Daniel, 2010. Egenkontroll hos livsmedelsbutiker i Helsingborgs kommun. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

299

Cánovas Serrano, Rosalía, 2010. Statusbedömning av dricksvattennätet i Hästskoområdet i Järfälla. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

300

Littmarck, Kristina, 2010. Livsmedelstillsatser i Fazer Food Services inköpsprodukter : kartläggning och analys. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

301

Mogren, Nina, 2011. Fermented sausage : product development at Lindell's Gårdsslakteri. Second cycle, A2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

306

Jansson, Erika, 2011. Transport of chemicals in normal and S. aureus-infected murine mammary epithelial HC11 cells. Second cycle, A2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

311

Andersson, Jessica, 2011. Whole grain wheat : effects of peeling and pearling on chemical composition, taste and colour. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

313

Littmarck, Josefin, 2011. Granskning av drycker med hälsoprofil : påståenden och hälsomärkning. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

314

Lundgren, Maria, 2011. Composition of fractions from air-classified wheat flour. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

315

Göransson, Karolina, 2011. Teknisk vinkvalité i Sverige. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

316

Olsson, Elin, 2011. Kvaliteten hos charkprodukter efter borttagandet av namnskydd, samt införandet av EU:s köttdefinition. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

320

Bjärmark, Louise, 2011. Hantering av kost fri från allergener inom förskola, skola och äldreomsorg. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

321

Omberg, Helena, 2011. Temperaturer i kött- och charkkylar. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

324

Rimsén, Fredrik, 2011. Personlig hygien på stycknings- och charkanläggningar : hur personalen på tre anläggningar följer och ser på rutiner för personlig hygien . Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

329

Gottfridsson, Linda, 2011. Tillagning i mikrovågsugn och dess effekt på livsmedel : En jämförelse med konventionell tillagning. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

330

Sundberg, Maria, 2011. Iron bioavailability and pro- and prebiotics. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

This list was generated on Fri Aug 12 01:12:35 2022 CEST.