Number of items: 21.
263
Torstensson, Helena,
2009.
Ekologiska livsmedel med fokus på märkning.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
264
Eriksson, Mattias,
2009.
Kommunal tillsyn av gårdsmejerier.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
290
Johansson, Sofia,
2010.
The bioavailability of soluble oxalates in stir-fried silver beet leaves.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
291
Erlandsson, Anna,
2010.
Tritordeum : evaluation of a new food cereal.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
293
Åkesson, Hedvig,
2010.
When does the protein profile in milk
normalize after antibiotic treatment against clinical mastitis?
.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
294
Emmertz, Andrea,
2010.
Mineral composition of New Zealand
monofloral honeys
.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
296
Larsson Hultgren, Daniel,
2010.
Egenkontroll hos livsmedelsbutiker i Helsingborgs kommun.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
299
Cánovas Serrano, Rosalía,
2010.
Statusbedömning av dricksvattennätet i Hästskoområdet i Järfälla.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
300
Littmarck, Kristina,
2010.
Livsmedelstillsatser i Fazer Food Services inköpsprodukter : kartläggning och analys.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
301
Mogren, Nina,
2011.
Fermented sausage : product development at Lindell's Gårdsslakteri.
Second cycle, A2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
306
Jansson, Erika,
2011.
Transport of chemicals in normal and S. aureus-infected murine mammary epithelial HC11 cells.
Second cycle, A2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
311
Andersson, Jessica,
2011.
Whole grain wheat : effects of peeling and pearling on chemical composition, taste and colour.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
313
Littmarck, Josefin,
2011.
Granskning av drycker med hälsoprofil : påståenden och hälsomärkning.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
314
Lundgren, Maria,
2011.
Composition of fractions from air-classified wheat flour.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
315
Göransson, Karolina,
2011.
Teknisk vinkvalité i Sverige.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
316
Olsson, Elin,
2011.
Kvaliteten hos charkprodukter efter borttagandet av namnskydd, samt införandet av EU:s köttdefinition.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
320
Bjärmark, Louise,
2011.
Hantering av kost fri från allergener inom förskola, skola och äldreomsorg.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
321
Omberg, Helena,
2011.
Temperaturer i kött- och charkkylar.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
324
Rimsén, Fredrik,
2011.
Personlig hygien på stycknings- och charkanläggningar : hur personalen på tre anläggningar följer och ser på rutiner för personlig hygien
.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
329
Gottfridsson, Linda,
2011.
Tillagning i mikrovågsugn och dess effekt på livsmedel : En jämförelse med konventionell tillagning.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
330
Sundberg, Maria,
2011.
Iron bioavailability and pro- and prebiotics.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
This list was generated on Tue Jan 17 04:02:02 2023 CET.