Home About Browse Search
Svenska


Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Level and depth descriptor | No Grouping
Number of items: 7.

Second cycle, A1E

Edlund Tjernberg, Eva, 2016. Seasonal variations in plasmin activity in Swedish silo and UHT milk. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Germundsson, Lisa, 2013. Jämförelse av konsumtions- och intagsdata mellan Matkorgen 2010 och Riksmaten 2010-11 : exempel på några näringsämnen och toxiska metaller. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Karlsson, Erica, 2013. Marmoreringsstandard på nötkött : nulägesanalys och kartläggning av slakterinäringens perspektiv . Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Lindberg, Sanna, 2015. Lägre förvaringstemperatur för kylda livsmedel : en väg mot ökad hållbarhet och minskat matsvinn i butiker?. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Lövkvist, Sara, 2014. An investigation of the lipid content and lipid composition in Atlantic salmon, pink salmon and striped catfish, obtained at the local retailers in Uppsala, Sweden. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Rolander, Louise, 2015. Produktutveckling av glutenfria tortillabröd : hur påverkas tortillabröden av ingrediensval och gräddningstid. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Sandelius, Sofie, 2017. Den naturliga variationen av fettkomponenter i Lepidium campestre. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Department of Molecular Sciences

This list was generated on Thu Mar 28 12:50:12 2024 CET.