Jump to:
E |
G |
K |
L |
R |
SNumber of items: 7.
E
Edlund Tjernberg, Eva,
2016.
Seasonal variations in plasmin activity in Swedish silo and UHT milk.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
G
Germundsson, Lisa,
2013.
Jämförelse av konsumtions- och intagsdata mellan Matkorgen 2010 och Riksmaten 2010-11 : exempel på några näringsämnen och toxiska metaller.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
K
Karlsson, Erica,
2013.
Marmoreringsstandard på nötkött
: nulägesanalys och kartläggning av slakterinäringens perspektiv
.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
L
Lindberg, Sanna,
2015.
Lägre förvaringstemperatur för kylda livsmedel : en väg mot ökad hållbarhet och minskat matsvinn i butiker?.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Lövkvist, Sara,
2014.
An investigation of the lipid content and lipid composition in Atlantic salmon, pink salmon and striped catfish, obtained at the local retailers in Uppsala, Sweden.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
R
Rolander, Louise,
2015.
Produktutveckling av glutenfria tortillabröd : hur påverkas tortillabröden av ingrediensval och gräddningstid.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
S
Sandelius, Sofie,
2017.
Den naturliga variationen av fettkomponenter i Lepidium campestre.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Department of Molecular Sciences
This list was generated on Sun Dec 22 03:06:27 2024 CET.