Jump to:
B |
C |
M |
S |
WNumber of items at this level: 5.
B
Babakirad, Sara,
2016.
Alkylresorcinols in the plasma of children at high risk for obesity.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
C
Christiansen, Katarina,
2009.
Förädling som strategi mot undernäring.
First cycle, G1E.
Alnarp:
(LTJ, LTV) > Horticulture (until 121231)
M
Mackegård, Ida,
2018.
En studie av hållbar växtnäringstillförsel
vid ökad ekologisk produktion i Sverige.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Crop Production Ecology
S
Strimell Flodqvist, Therese,
2018.
Knocking on the door : a study on nutritional education and women’s empowerment on household level in rural Tanzania.
Second cycle, A2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Urban and Rural Development
(LTJ, LTV) > Dept. of Urban and Rural Development
W
Waniewska, Zuzanna,
2011.
Säkra kosttillskott? : en granskning av vilka rutiner Gävle kommuns apotek och hälsokostbutiker har för att kontrollera sitt kosttillskottsortiment, med fokus på märkning och redlighet.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
This list was generated on Sat Nov 2 03:03:31 2024 CET.