Number of items: 20.
A
    Andersson, Jessica,
  
2011.
Whole grain wheat : effects of peeling and pearling on chemical composition, taste and colour.
    Second cycle, A1E.
  
 Uppsala:
 
       (NL, NJ) > Dept. of Food Science
  
B
    Bergfeldt, Louise,
  
2012.
Jäst i frysta degar : jämförelse av jästsorter, påverkan av infrysning och bakningens tillvägagångssätt.
    Second cycle, A1E.
  
 Uppsala:
 
       (NL, NJ) > Dept. of Food Science
  
    Boström, Emma,
  
2011.
Tillväxtinhibering på fast substrat av Aspergillus niger-sporer genom tillsats av sorbin-, bensoe- och fenylmjölksyra.
    Second cycle, A1E.
  
 Uppsala:
 
       (NL, NJ) > Dept. of Microbiology
  
E
    Erlandsson, Anna,
  
2010.
Tritordeum  : evaluation of a new food cereal.
    Second cycle, A1E.
  
 Uppsala:
 
       (NL, NJ) > Dept. of Food Science
  
G
    Göransson, Karolina,
  
2011.
Teknisk vinkvalité i Sverige.
    Second cycle, A1E.
  
 Uppsala:
 
       (NL, NJ) > Dept. of Food Science
  
H
    Hallin, Anna-Maria,
  
2010.
"Hummus original" från Maxo´s Food AB  : med eller utan konserveringsmedel?.
    Second cycle, A1E.
  
 Uppsala:
 
       (NL, NJ) > Dept. of Microbiology
  
    Hedkvist, Sofie,
  
2009.
Bread volume and Alkylresorcinol content in rye bread baked with high and low levels of Alkylresorcinols.
    Second cycle, A1E.
  
 Uppsala:
 
       (NL, NJ) > Dept. of Food Science
  
J
    Johansson, Sofia,
  
2010.
The bioavailability of soluble oxalates in stir-fried silver beet leaves.
    Second cycle, A1E.
  
 Uppsala:
 
       (NL, NJ) > Dept. of Food Science
  
    Jonsson, Christine,
  
2012.
Datummärkning av livsmedel : till nytta för producenter, handlare och konsumenter?.
    Second cycle, A1E.
  
 Uppsala:
 
       (NL, NJ) > Dept. of Microbiology
  
L
    Lindqvist, Malin,
  
2010.
Flavour improvement of water solutions comprising bitter amino acids.
    Second cycle, A1E.
  
 Uppsala:
 
       (NL, NJ) > Dept. of Food Science
  
    Littmarck, Josefin,
  
2011.
Granskning av drycker med hälsoprofil : påståenden och hälsomärkning.
    Second cycle, A1E.
  
 Uppsala:
 
       (NL, NJ) > Dept. of Food Science
  
    Littmarck, Kristina,
  
2010.
Livsmedelstillsatser i Fazer Food Services inköpsprodukter : kartläggning och analys.
    Second cycle, A1E.
  
 Uppsala:
 
       (NL, NJ) > Dept. of Food Science
  
    Lundgren, Maria,
  
2011.
Composition of fractions from air-classified wheat flour.
    Second cycle, A1E.
  
 Uppsala:
 
       (NL, NJ) > Dept. of Food Science
  
M
    Martén, Åsa,
  
2012.
Establishment and evaluation of a Barley starch isolation method with focus on representability .
    Second cycle, A1E.
  
 Uppsala:
 
       (NL, NJ) > Dept. of Food Science
  
O
    Olsson, Elin,
  
2011.
Kvaliteten hos charkprodukter efter borttagandet av namnskydd, samt införandet av EU:s köttdefinition.
    Second cycle, A1E.
  
 Uppsala:
 
       (NL, NJ) > Dept. of Food Science
  
R
    Rundqvist, Anna-Karin,
  
2015.
Konsistensförbättring av skivad salami och hushållsmedwurst på Siljans Chark AB.
    Second cycle, A1E.
  
 Uppsala:
 
       (NL, NJ) > Dept. of Food Science
  
S
    Samuelsson, Anna,
  
2012.
Hur lantbrukare i Uppland påverkas av att producera lokalt och ekologiskt kött : en fallstudie om Upplandsbondens.
    Second cycle, A1E.
  
 Uppsala:
 
       (NL, NJ) > Dept. of Food Science
  
W
    Wallby, Anna,
  
2012.
Mörning av rostbiff i vakuum och i Tublin mörningspåse  : effekt på köttkvalitet och konsumenternas preferens.
    Second cycle, A1E.
  
 Uppsala:
 
       (NL, NJ) > Dept. of Food Science
  
Å
    Åkesson, Carl,
  
2010.
Påverkan av probiotika på kariesbildande bakterier in vivo.
    Second cycle, A1E.
  
 Uppsala:
 
       (NL, NJ) > Dept. of Microbiology
  
    Åkesson, Hedvig,
  
2010.
When does the protein profile in milk 
normalize after antibiotic treatment against clinical mastitis?
.
    Second cycle, A1E.
  
 Uppsala:
 
       (NL, NJ) > Dept. of Food Science
  
This list was generated on Fri Oct 31 03:06:50 2025 CET.