Number of items: 20.
Andersson, Jessica,
2011.
Whole grain wheat : effects of peeling and pearling on chemical composition, taste and colour.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Bergfeldt, Louise,
2012.
Jäst i frysta degar : jämförelse av jästsorter, påverkan av infrysning och bakningens tillvägagångssätt.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Boström, Emma,
2011.
Tillväxtinhibering på fast substrat av Aspergillus niger-sporer genom tillsats av sorbin-, bensoe- och fenylmjölksyra.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Microbiology
Erlandsson, Anna,
2010.
Tritordeum : evaluation of a new food cereal.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Göransson, Karolina,
2011.
Teknisk vinkvalité i Sverige.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Hallin, Anna-Maria,
2010.
"Hummus original" från Maxo´s Food AB : med eller utan konserveringsmedel?.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Microbiology
Hedkvist, Sofie,
2009.
Bread volume and Alkylresorcinol content in rye bread baked with high and low levels of Alkylresorcinols.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Johansson, Sofia,
2010.
The bioavailability of soluble oxalates in stir-fried silver beet leaves.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Jonsson, Christine,
2012.
Datummärkning av livsmedel : till nytta för producenter, handlare och konsumenter?.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Microbiology
Lindqvist, Malin,
2010.
Flavour improvement of water solutions comprising bitter amino acids.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Littmarck, Josefin,
2011.
Granskning av drycker med hälsoprofil : påståenden och hälsomärkning.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Littmarck, Kristina,
2010.
Livsmedelstillsatser i Fazer Food Services inköpsprodukter : kartläggning och analys.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Lundgren, Maria,
2011.
Composition of fractions from air-classified wheat flour.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Martén, Åsa,
2012.
Establishment and evaluation of a Barley starch isolation method with focus on representability .
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Olsson, Elin,
2011.
Kvaliteten hos charkprodukter efter borttagandet av namnskydd, samt införandet av EU:s köttdefinition.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Rundqvist, Anna-Karin,
2015.
Konsistensförbättring av skivad salami och hushållsmedwurst på Siljans Chark AB.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Samuelsson, Anna,
2012.
Hur lantbrukare i Uppland påverkas av att producera lokalt och ekologiskt kött : en fallstudie om Upplandsbondens.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Wallby, Anna,
2012.
Mörning av rostbiff i vakuum och i Tublin mörningspåse : effekt på köttkvalitet och konsumenternas preferens.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Åkesson, Carl,
2010.
Påverkan av probiotika på kariesbildande bakterier in vivo.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Microbiology
Åkesson, Hedvig,
2010.
When does the protein profile in milk
normalize after antibiotic treatment against clinical mastitis?
.
Second cycle, A1E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
This list was generated on Thu Nov 21 03:05:55 2024 CET.