Number of items: 11.
A
Abrahamsson, Camilla,
2010.
Överviktiga barns fysiska aktivitetsnivå.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Alehagen, Magdalena,
2012.
Pesticider i frukt och grönsaker : en litteraturstudie om förekomst och risker för människans hälsa.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
B
Bergfeldt, Louise and Eriksson, Estelle,
2010.
Honung och biodling : honungens ursprung, egenskaper
och effekter på människans hälsa
.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
E
Emmertz, Andrea,
2010.
Mineral composition of New Zealand
monofloral honeys
.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Eriksson, Jenny,
2010.
Hälsoeffekter vid fiskkonsumtion : en jämförelse mellan vild och odlad fisk.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
J
Johansson, Matilda,
2010.
Järnberikning av mjöl : exemplifierat med Egypten och Iran.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
K
Karlsson, Maria,
2010.
Implementering och verifiering av kvantitativ ELISA för analys av Staphylococcus aureus enterotoxin A och C.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Microbiology
M
Mackevic, Agata,
2010.
The effect of different pH during steeping on avenanthramide content in germinated oats.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
N
Nordenskjöld, Jenni,
2010.
Study of microflora on egg shells in egg production in Jordan.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Microbiology
S
Samuelsson, Anna and Sjödin, Renée,
2012.
Dietary intake of zinc and iron within the female population of two farming villages in the Red River Delta, Vietnam.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Svensson, Linn and Söderberg, Johanna,
2010.
Karotenoider i tomater.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
This list was generated on Thu Nov 21 03:06:11 2024 CET.