Number of items: 11.
Abrahamsson, Camilla,
2010.
Överviktiga barns fysiska aktivitetsnivå.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Alehagen, Magdalena,
2012.
Pesticider i frukt och grönsaker : en litteraturstudie om förekomst och risker för människans hälsa.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Bergfeldt, Louise and Eriksson, Estelle,
2010.
Honung och biodling : honungens ursprung, egenskaper
och effekter på människans hälsa
.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Emmertz, Andrea,
2010.
Mineral composition of New Zealand
monofloral honeys
.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Eriksson, Jenny,
2010.
Hälsoeffekter vid fiskkonsumtion : en jämförelse mellan vild och odlad fisk.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Johansson, Matilda,
2010.
Järnberikning av mjöl : exemplifierat med Egypten och Iran.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Karlsson, Maria,
2010.
Implementering och verifiering av kvantitativ ELISA för analys av Staphylococcus aureus enterotoxin A och C.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Microbiology
Mackevic, Agata,
2010.
The effect of different pH during steeping on avenanthramide content in germinated oats.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Nordenskjöld, Jenni,
2010.
Study of microflora on egg shells in egg production in Jordan.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Microbiology
Samuelsson, Anna and Sjödin, Renée,
2012.
Dietary intake of zinc and iron within the female population of two farming villages in the Red River Delta, Vietnam.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Svensson, Linn and Söderberg, Johanna,
2010.
Karotenoider i tomater.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
This list was generated on Fri Nov 22 03:05:14 2024 CET.