Number of items: 8.
Abrahamsson, Camilla,
2010.
Överviktiga barns fysiska aktivitetsnivå.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Andersson, Ellinor,
2012.
A small growth study of Aspergillus section Flavi, and potentially aflatoxigenic fungi and aflatoxin occurrence in Brazil nuts from local markets in Manaus, Brazil.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Microbiology
Hedman, Oleana,
2011.
Hansenula anomala versus Meyerozyma guilliermondii in inhibition of Enterobacteriaceae and evaluation of maize storages in Cameroon.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Microbiology
Hellman, Minna,
2011.
Coops egna märkesvaror : en uppdatering av varukraven.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Nykänen, Hanna,
2012.
Kartläggning av användningen av slaktblod i Sverige.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Sjöberg, Andreas,
2012.
Samband mellan kroppens substratutnyttjande, energiomsättning och antropometriska mått hos överviktiga barn och ungdomar .
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Sundberg, Maria,
2011.
Iron bioavailability and pro- and prebiotics.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Östlund, Johanna,
2012.
Mjölkens sammansättning : konventionell kontra ekologisk produktion.
First cycle, G2E.
Uppsala:
(NL, NJ) > Dept. of Food Science
This list was generated on Thu Nov 21 03:13:35 2024 CET.