Rimsén, Fredrik, 2011. Personlig hygien på stycknings- och charkanläggningar : hur personalen på tre anläggningar följer och ser på rutiner för personlig hygien . Second cycle, A1E. Uppsala: SLU, Dept. of Food Science
|
PDF
546kB |
Main title: | Personlig hygien på stycknings- och charkanläggningar |
---|---|
Subtitle: | hur personalen på tre anläggningar följer och ser på rutiner för personlig hygien |
Authors: | Rimsén, Fredrik |
Supervisor: | UNSPECIFIED |
Examiner: | UNSPECIFIED |
Series: | Publikation / Sveriges lantbruksuniversitet, Institutionen för livsmedelsvetenskap |
Volume/Sequential designation: | 324 |
Year of Publication: | 2011 |
Level and depth descriptor: | Second cycle, A1E |
Student's programme affiliation: | NG004 Food Control - Magister (1 year master) Programme 60 HEC |
Supervising department: | (NL, NJ) > Dept. of Food Science |
Keywords: | livsmedelshygien, personlig hygien, styckning, chark, livsmedelslagstiftning |
URN:NBN: | urn:nbn:se:slu:epsilon-s-721 |
Permanent URL: | http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:slu:epsilon-s-721 |
Subject. Use of subject categories until 2023-04-30.: | Food science and technology |
Language: | Swedish |
Deposited On: | 08 Nov 2011 07:55 |
Metadata Last Modified: | 20 Apr 2012 14:23 |
Repository Staff Only: item control page