Bjärmark, Louise, 2011. Hantering av kost fri från allergener inom förskola, skola och äldreomsorg. Second cycle, A1E. Uppsala: SLU, Dept. of Food Science
| 
 | PDF 446kB | 
| Main title: | Hantering av kost fri från allergener inom förskola, skola och äldreomsorg | 
|---|---|
| Authors: | Bjärmark, Louise | 
| Supervisor: | Zamaratskaia, Galia and Jonsson, Marie | 
| Examiner: | Roos, Stefan | 
| Series: | Publikation / Sveriges lantbruksuniversitet, Institutionen för livsmedelsvetenskap | 
| Volume/Sequential designation: | 320 | 
| Year of Publication: | 2011 | 
| Level and depth descriptor: | Second cycle, A1E | 
| Student's programme affiliation: | NG004 Food Control - Magister (1 year master) Programme 60 HEC | 
| Supervising department: | (NL, NJ) > Dept. of Food Science | 
| Keywords: | allergi, överkänslighet, allergener, födoämnesallergi, födoämnesöverkänslighet, skola, förskola, äldreomsorg | 
| URN:NBN: | urn:nbn:se:slu:epsilon-s-584 | 
| Permanent URL: | http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:slu:epsilon-s-584 | 
| Subject. Use of subject categories until 2023-04-30.: | Diet and diet-related diseases Human medicine, health, and safety | 
| Language: | Swedish | 
| Deposited On: | 06 Sep 2011 08:13 | 
| Metadata Last Modified: | 20 Apr 2012 14:22 | 
Repository Staff Only: item control page

