Bjärmark, Louise, 2011. Hantering av kost fri från allergener inom förskola, skola och äldreomsorg. Second cycle, A1E. Uppsala: SLU, Dept. of Food Science
|
PDF
446kB |
| Main title: | Hantering av kost fri från allergener inom förskola, skola och äldreomsorg |
|---|---|
| Authors: | Bjärmark, Louise |
| Supervisor: | Zamaratskaia, Galia and Jonsson, Marie |
| Examiner: | Roos, Stefan |
| Series: | Publikation / Sveriges lantbruksuniversitet, Institutionen för livsmedelsvetenskap |
| Volume/Sequential designation: | 320 |
| Year of Publication: | 2011 |
| Level and depth descriptor: | Second cycle, A1E |
| Student's programme affiliation: | NG004 Food Control - Magister (1 year master) Programme 60 HEC |
| Supervising department: | (NL, NJ) > Dept. of Food Science |
| Keywords: | allergi, överkänslighet, allergener, födoämnesallergi, födoämnesöverkänslighet, skola, förskola, äldreomsorg |
| URN:NBN: | urn:nbn:se:slu:epsilon-s-584 |
| Permanent URL: | http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:slu:epsilon-s-584 |
| Subject. Use of subject categories until 2023-04-30.: | Diet and diet-related diseases Human medicine, health, and safety |
| Language: | Swedish |
| Deposited On: | 06 Sep 2011 08:13 |
| Metadata Last Modified: | 20 Apr 2012 14:22 |
Repository Staff Only: item control page
