Home About Browse Search
Svenska


Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Level and depth descriptor
Number of items at this level: 12.

First cycle, G1E

Christiansen, Katarina, 2009. Förädling som strategi mot undernäring. First cycle, G1E. Alnarp: (LTJ, LTV) > Horticulture (until 121231)

First cycle, G2E

Bylund, John, 2011. Modifierad stärkelse i livsmedel : en översikt över kemiska modifikationer. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Kantis, Linnea, 2020. Mat från naturen eller laboratorium : färgämnen från naturligt odlade trädgårdsprodukter och deras syntetiskt framställda motsvarigheter. First cycle, G2E. Alnarp: (LTJ, LTV) > Dept. of Plant Breeding (from 130101)

Second cycle, A1E

Hallin, Anna-Maria, 2010. "Hummus original" från Maxo´s Food AB : med eller utan konserveringsmedel?. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Microbiology

Littmarck, Kristina, 2010. Livsmedelstillsatser i Fazer Food Services inköpsprodukter : kartläggning och analys. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Lundgren, Maria, 2011. Composition of fractions from air-classified wheat flour. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Waniewska, Zuzanna, 2011. Säkra kosttillskott? : en granskning av vilka rutiner Gävle kommuns apotek och hälsokostbutiker har för att kontrollera sitt kosttillskottsortiment, med fokus på märkning och redlighet. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Second cycle, A2E

Bladin, Stina, 2018. How is sugar replaced by other ingredients in products labelled with "no added sugar" and how does this affect the energy, fat, carbohydrate, sugar and protein content?. Second cycle, A2E. Uppsala: (NL, NJ) > Department of Molecular Sciences

Henriksson, Ylva, 2020. Wheat bran arabinoxylans in breadmaking : their effect on staling and other quality aspects. Second cycle, A2E. Uppsala: (NL, NJ) > Department of Molecular Sciences

Mogren, Nina, 2011. Fermented sausage : product development at Lindell's Gårdsslakteri. Second cycle, A2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Vikström, Linda, 2016. Effectiveness of a fish-guiding device for downstream migrating smolts of Atlantic salmon (Salmo salar L.) in the River Piteälven,northern Sweden. Second cycle, A2E. Umeå: (S) > Dept. of Wildlife, Fish and Environmental Studies

Second cycle, A1N, A1F or AXX

Forstenius, Jonathan, 2011. Korsförlamning : etiologier, diagnostik och terapi. . Second cycle, A1N, A1F or AXX ( AXX). Uppsala: (VH) > Dept. of Anatomy, Physiology and Biochemistry

This list was generated on Thu Mar 28 04:36:57 2024 CET.