Home About Browse Search
Svenska


Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Level and depth descriptor
Jump to: B | C | F | H | L | M | V | W
Number of items at this level: 9.

B

Bylund, John, 2011. Modifierad stärkelse i livsmedel : en översikt över kemiska modifikationer. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

C

Christiansen, Katarina, 2009. Förädling som strategi mot undernäring. First cycle, G1E. Alnarp: (LTJ, LTV) > Horticulture (until 121231)

F

Forstenius, Jonathan, 2011. Korsförlamning : etiologier, diagnostik och terapi. . Second cycle, A1N, A1F or AXX ( AXX). Uppsala: (VH) > Dept. of Anatomy, Physiology and Biochemistry

H

Hallin, Anna-Maria, 2010. "Hummus original" från Maxo´s Food AB : med eller utan konserveringsmedel?. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Microbiology

L

Littmarck, Kristina, 2010. Livsmedelstillsatser i Fazer Food Services inköpsprodukter : kartläggning och analys. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Lundgren, Maria, 2011. Composition of fractions from air-classified wheat flour. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

M

Mogren, Nina, 2011. Fermented sausage : product development at Lindell's Gårdsslakteri. Second cycle, A2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

V

Vikström, Linda, 2016. Effectiveness of a fish-guiding device for downstream migrating smolts of Atlantic salmon (Salmo salar L.) in the River Piteälven,northern Sweden. Second cycle, A2E. Umeå: (S) > Dept. of Wildlife, Fish and Environmental Studies
(VH) > Dept. of Wildlife, Fish and Environmental Studies

W

Waniewska, Zuzanna, 2011. Säkra kosttillskott? : en granskning av vilka rutiner Gävle kommuns apotek och hälsokostbutiker har för att kontrollera sitt kosttillskottsortiment, med fokus på märkning och redlighet. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

This list was generated on Thu Jun 22 01:02:26 2017 CEST.