Home About Browse Search
Svenska


Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Depositing date | Volume/Sequential designation | Creators | No Grouping
Jump to: 2010 | 2011
Number of items: 21.

2010

Cánovas Serrano, Rosalía, 2010. Statusbedömning av dricksvattennätet i Hästskoområdet i Järfälla. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Emmertz, Andrea, 2010. Mineral composition of New Zealand monofloral honeys . First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Eriksson, Mattias, 2009. Kommunal tillsyn av gårdsmejerier. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Erlandsson, Anna, 2010. Tritordeum : evaluation of a new food cereal. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Johansson, Sofia, 2010. The bioavailability of soluble oxalates in stir-fried silver beet leaves. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Åkesson, Hedvig, 2010. When does the protein profile in milk normalize after antibiotic treatment against clinical mastitis? . Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

2011

Andersson, Jessica, 2011. Whole grain wheat : effects of peeling and pearling on chemical composition, taste and colour. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Bjärmark, Louise, 2011. Hantering av kost fri från allergener inom förskola, skola och äldreomsorg. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Gottfridsson, Linda, 2011. Tillagning i mikrovågsugn och dess effekt på livsmedel : En jämförelse med konventionell tillagning. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Göransson, Karolina, 2011. Teknisk vinkvalité i Sverige. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Jansson, Erika, 2011. Transport of chemicals in normal and S. aureus-infected murine mammary epithelial HC11 cells. Second cycle, A2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Larsson Hultgren, Daniel, 2010. Egenkontroll hos livsmedelsbutiker i Helsingborgs kommun. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Littmarck, Josefin, 2011. Granskning av drycker med hälsoprofil : påståenden och hälsomärkning. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Littmarck, Kristina, 2010. Livsmedelstillsatser i Fazer Food Services inköpsprodukter : kartläggning och analys. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Lundgren, Maria, 2011. Composition of fractions from air-classified wheat flour. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Mogren, Nina, 2011. Fermented sausage : product development at Lindell's Gårdsslakteri. Second cycle, A2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Olsson, Elin, 2011. Kvaliteten hos charkprodukter efter borttagandet av namnskydd, samt införandet av EU:s köttdefinition. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Omberg, Helena, 2011. Temperaturer i kött- och charkkylar. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Rimsén, Fredrik, 2011. Personlig hygien på stycknings- och charkanläggningar : hur personalen på tre anläggningar följer och ser på rutiner för personlig hygien . Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Sundberg, Maria, 2011. Iron bioavailability and pro- and prebiotics. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Torstensson, Helena, 2009. Ekologiska livsmedel med fokus på märkning. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

This list was generated on Fri May 26 01:12:16 2017 CEST.