Home About Browse Search
Svenska


Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Number of items: 28.

Arvidsson, Andreas, 2010. Utbrott av livsmedelsburen smitta på äldreboenden i Sverige. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Microbiology

Bjärmark, Louise, 2011. Hantering av kost fri från allergener inom förskola, skola och äldreomsorg. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Cánovas Serrano, Rosalía, 2010. Statusbedömning av dricksvattennätet i Hästskoområdet i Järfälla. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Dichenkova, Irina, 2010. Säker mat och måltider för äldre i Stockholms stads äldreomsorg. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Ekmyr, Anita, 2010. "Det är bara för oss att gilla läget" : livsmedelskagstiftning och livsmedelskontroll ur verksamhetsutövarens perspektiv : en kvalitativ studie genomförd i kommunala skolkök. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Eriksson, Mattias, 2009. Kommunal tillsyn av gårdsmejerier. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Gimdalen, Ann-Sofie, 2012. Livsmedelsproducenternas uppfattning om livsmedelstillsynen i Håbo kommun. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Microbiology

Gottfridsson, Amelie, 2012. Den mikrobiologiska statusen på köttfärs på pizzor i Uppsala kommun. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Microbiology

Hogmark, Åsa, 2009. Vad gör en livsmedelsinspektör egentligen? : en studie om livsmedelsinspektörens yrkesroll sedd ur olika perspektiv. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Jansson, Marie, 2009. Matsvinn på förskolor i Uppsala kommun. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Keskisarja, Sandra, 2010. Vilseledande märkning? : en studie av närings- och hälsopåståenden på livsmedelsförpackningar. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Kurtovic, Alma, 2011. Undersökning av potentiella risker i samband med nedkylning av mat i storkök i Södertälje kommun. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Larsson, Emma, 2019. Naturbeteskött : ur aspekterna miljö, klimat och näringskvalitet. First cycle, G2E. Uppsala: (NL, NJ) > Department of Molecular Sciences

Larsson, Tomas, 2012. Rawfood, lågtempererade eller semitillagade livsmedel : orsak till problem med livsmedelssäkerhet på restauranger. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Microbiology

Larsson Hultgren, Daniel, 2010. Egenkontroll hos livsmedelsbutiker i Helsingborgs kommun. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Mellberg, Lena, 2012. ABP - Animaliska biprodukter i butiker. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Microbiology

Olsson, Thomas, 2010. Den mikrobiologiska kvaliteten på is och dryck på livsmedelsföretag i Borlänge kommun. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science
(NL, NJ) > Dept. of Microbiology

Omberg, Helena, 2011. Temperaturer i kött- och charkkylar. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Orregård, Mattias, 2013. Quality analysis of raw milk along the value chain of the informal milk market in Kiambu County, Kenya. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Microbiology

Persdotter, Lisa, 2009. Små mängder primärprodukter : vad innebär det?. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Rimsén, Fredrik, 2011. Personlig hygien på stycknings- och charkanläggningar : hur personalen på tre anläggningar följer och ser på rutiner för personlig hygien . Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Rosengren, Emma, 2010. Hur fungerar spårbarheten av livsmedel ute i verksamheten? : en studie om kontrollsystem för spårbarhet. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Seim, Anna, 2010. Kontroll av rengöring med ATP-luminometer hos livsmedelsverksamheter med pizzaberedning i Sundbybergs kommun. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Steiner, Linda, 2010. Kartläggning av mykologiska risker med torkade fikon. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Torstensson, Helena, 2009. Ekologiska livsmedel med fokus på märkning. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Vo, Thinh, 2013. Hur kan miljö- och hälsoskyddskontoren i Stockholms län uppnå en bättre samsyn i livsmedelstillsynen?. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Microbiology

Waniewska, Zuzanna, 2011. Säkra kosttillskott? : en granskning av vilka rutiner Gävle kommuns apotek och hälsokostbutiker har för att kontrollera sitt kosttillskottsortiment, med fokus på märkning och redlighet. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Wennlid, Anette, 2011. Utvärdering av ett mikrobiologiskt kriterium : kontrollmyndighet, fiskanläggningar och Listeria monocytogenes. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

This list was generated on Fri Mar 29 01:37:42 2024 CET.