Home About Browse Search
Svenska


Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Jump to: A | B | E | G | H | J | L | M | O | R | S | W | Å
Number of items: 20.

A

Andersson, Jessica, 2011. Whole grain wheat : effects of peeling and pearling on chemical composition, taste and colour. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

B

Bergfeldt, Louise, 2012. Jäst i frysta degar : jämförelse av jästsorter, påverkan av infrysning och bakningens tillvägagångssätt. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Boström, Emma, 2011. Tillväxtinhibering på fast substrat av Aspergillus niger-sporer genom tillsats av sorbin-, bensoe- och fenylmjölksyra. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Microbiology

E

Erlandsson, Anna, 2010. Tritordeum : evaluation of a new food cereal. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

G

Göransson, Karolina, 2011. Teknisk vinkvalité i Sverige. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

H

Hallin, Anna-Maria, 2010. "Hummus original" från Maxo´s Food AB : med eller utan konserveringsmedel?. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Microbiology

Hedkvist, Sofie, 2009. Bread volume and Alkylresorcinol content in rye bread baked with high and low levels of Alkylresorcinols. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

J

Johansson, Sofia, 2010. The bioavailability of soluble oxalates in stir-fried silver beet leaves. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Jonsson, Christine, 2012. Datummärkning av livsmedel : till nytta för producenter, handlare och konsumenter?. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Microbiology

L

Lindqvist, Malin, 2010. Flavour improvement of water solutions comprising bitter amino acids. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Littmarck, Josefin, 2011. Granskning av drycker med hälsoprofil : påståenden och hälsomärkning. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Littmarck, Kristina, 2010. Livsmedelstillsatser i Fazer Food Services inköpsprodukter : kartläggning och analys. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Lundgren, Maria, 2011. Composition of fractions from air-classified wheat flour. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

M

Martén, Åsa, 2012. Establishment and evaluation of a Barley starch isolation method with focus on representability . Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

O

Olsson, Elin, 2011. Kvaliteten hos charkprodukter efter borttagandet av namnskydd, samt införandet av EU:s köttdefinition. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

R

Rundqvist, Anna-Karin, 2015. Konsistensförbättring av skivad salami och hushållsmedwurst på Siljans Chark AB. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

S

Samuelsson, Anna, 2012. Hur lantbrukare i Uppland påverkas av att producera lokalt och ekologiskt kött : en fallstudie om Upplandsbondens. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

W

Wallby, Anna, 2012. Mörning av rostbiff i vakuum och i Tublin mörningspåse : effekt på köttkvalitet och konsumenternas preferens. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

Å

Åkesson, Carl, 2010. Påverkan av probiotika på kariesbildande bakterier in vivo. Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Microbiology

Åkesson, Hedvig, 2010. When does the protein profile in milk normalize after antibiotic treatment against clinical mastitis? . Second cycle, A1E. Uppsala: (NL, NJ) > Dept. of Food Science

This list was generated on Tue Mar 28 01:03:27 2017 CEST.