Home About Browse Search
Svenska


Rimsén, Fredrik, 2011. Personlig hygien på stycknings- och charkanläggningar : hur personalen på tre anläggningar följer och ser på rutiner för personlig hygien . Second cycle, A1E. Uppsala: SLU, Dept. of Food Science

[img]
Preview
PDF
546kB

Main title:Personlig hygien på stycknings- och charkanläggningar
Subtitle:hur personalen på tre anläggningar följer och ser på rutiner för personlig hygien
Authors:Rimsén, Fredrik
Supervisor:UNSPECIFIED
Examiner:UNSPECIFIED
Series:Publikation / Sveriges lantbruksuniversitet, Institutionen för livsmedelsvetenskap
Volume/Sequential designation:324
Year of Publication:2011
Level and depth descriptor:Second cycle, A1E
Student's programme affiliation:NG004 Food Control - Magister (1 year master) Programme 60 HEC
Supervising department:(NL, NJ) > Dept. of Food Science
Keywords:livsmedelshygien, personlig hygien, styckning, chark, livsmedelslagstiftning
URN:NBN:urn:nbn:se:slu:epsilon-s-721
Permanent URL:
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:slu:epsilon-s-721
Subject. Use of subject categories until 2023-04-30.:Food science and technology
Language:Swedish
Deposited On:08 Nov 2011 07:55
Metadata Last Modified:20 Apr 2012 14:23

Repository Staff Only: item control page

Downloads

Downloads per year (since September 2012)

View more statistics